Meteen naar de inhoud

Welkom bij “Klein maar Fijn”, het kleinste restaurant van Nederland waar groots genieten centraal staat!

  In het pittoreske “Klein maar Fijn” nodigen we je uit voor een unieke culinaire ervaring. Met een oppervlakte van slechts 19m2 creëren we een intieme en gezellige sfeer die perfect is voor een romantisch diner voor twee of een intiem samenzijn met vrienden.

  Onze keuken is geopend van donderdag tot en met zondag, van 17:00 tot 24:00 uur, exclusief voor gasten met een reservering. Laat je verrassen door onze chef-kok, die met passie en vakmanschap de heerlijkste gerechten bereidt. Ons menu is geïnspireerd op seizoensgebonden en lokale ingrediënten, zorgvuldig uitgekozen voor hun smaak en versheid.

  Geniet van persoonlijke aandacht en een onvergetelijke culinaire reis in een ambiance die knus en warm aanvoelt. Reserveer snel, want met ons beperkte aantal zitplaatsen willen we je de best mogelijke ervaring bieden.

  Ontdek de magie van “Klein maar Fijn” en laat je betoveren door de kracht van kleinschaligheid. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond vol smaak en gezelligheid!

  Ben je op zoek naar ervaren content makers of tekstschrijvers
  Ben je op zoek naar ervaren content makers of tekstschrijvers om je online aanwezigheid te versterken? Zoek niet verder! Wij bieden een team van creatieve en professionele tekstschrijvers en contentmakers die klaar staan om boeiende en geoptimaliseerde inhoud te leveren voor jouw website of bedrijf.

  Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen voor hoogwaardige, overtuigende teksten die jouw merk of bedrijf doen opvallen in de digitale wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze tekstschrijvers je kunnen helpen om je online aanwezigheid te versterken en je doelen te bereiken.

  Teksten voor flyers, advertenties, posters en persberichten
  Het actualiseren van blogs
  Website content
  Teksten voor zoekmachine optimalisatie
  Slogans en reclameteksten
  Slide 1
  Slide 2
  Slide 3